Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

020-2510004 Van wie is dit tel nr.?

Dienst Onderzoek & Statistiek, Gemeente Amsterdam. Eerst krijg je in de post een brief waarin je wordt meegedeeld dat je naam willekeurig is getrokken om mee te doen aan een (ik meen) leefbaarheidsonderzoek. Ze VRAGEN niet of je mee wilt doen, ze DICTEREN het gewoon. Vervolgens komt PLASSER er twee keer iemand aan de deur en als je die lekker laat bellen (want laten we eerlijk wezen, met het setje van vier postzegels van 44 cent dat ze bijsluiten kopen ze precies de tijd die het kost om voorgenoemde brief te lezen), dan gaan ze je blijkbaar telefonisch lastig vallen.

Hier, Gemeente Amsterdam, een gratis suggestie: ga eens wat aan die smerige graffiti doen. Daar vragen we al jaren om. Als die verzoeken tegen dovenmansoren gericht zijn, waarom zou dat dan verbeteren na een leefbaarheidsonderzoek?

En dan zijn ze ook nog onbeleefd, maar ja wat wil je als je baan bestaat uit het bellen van mensen.
Dit doen ze dan ook nog eens op de meest voor jou ongelegen momenten, en ja zelfs s'avonds na negenen gekker moet het niet worden een ambtenaar die in de avond werkt?

wat een pannenkoeken, en inderdaad, meteen er vol in, niet ff vragen of ze gelegen bellen, sukkels, kom maar eens aan de deur als je het durft, dat doe je maar 1 keer lol

[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends