Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

0495457301 wie telefoon nr?ik heb ongeveer hetzelfde ALLEEN met ander nummer kan er ook niks over vinden
het nummer is 0138504103
heb al wel gevonden dat meer mensen lastig gevallen worden met dit nummer als je terug belt zegt een bandje dat het tel nummer is agesloten voor ontvangende gesprekken en geen bericht kun je achter laten
heel kut allemaal er ook zijn er veel zelfde verhalen met een iets ander num in plaats van 03 aan het eind 01 voor de rest is alles het zelfde weet iemand wat je kan doen


bij wie hoort dit telefoonnummer 0495457301

26 nov. 2008: Ook ik word steeds gebeld door dit nummer. Zolang je niet opneemt maakt het volgens mij niet uit, dus laat maar gaan. Of wat ook wel leuk is: opnemen en direct weer neerleggen, dan draaien ze op voor de kosten. Thuis neem ik de telefoon ook niet op als er geen nummer staat of als ik een nummer zie wat ik niet ken. Jammer voor alle familieleden en vrienden die graag anoniem willen bellen.


Vandaag 19nov08 ook door dit nummer gebeld. Heb niet opgenomen. Via internet kan ik niks vinden over dit nummer. Gedver. Lekker irritant dit!!

Het zal waarschijnlijk een telemarketingbedrijf zijn. Omdat men de telefoonn vaak niet meer opneemt als er een onbekend nummer staat aangegeven sturen zij nu dus een fictiefnummer mee.

GT 10-11-08

Ik ben ik weet niet hoe vaak gebeld door dit telefoonnummer, elke keer onder werktijd dus kan ik niet opnemen. Ze spreken ook niks in op m'n voicemail, dus geen idee wie het zijn. Heb het nummer geprobeerd terug te bellen, maar zowel met gsm als vaste lijn krijg ik het deuntje dat het nummer niet in gebruik is.

hallo ook ik ben al een aantal keren gebeld door dit nummer!!!
word er gek van, iedere x onder werktijd dus ik weet ook niet wie het is, als ik terug bel krijg ik een soort voicemail aan de lijn, met de mededeling dat hun opdracht hebben gekregen van een opdrachtgever om mij te bellen, alleen kun je niemand aan de lijn krijgen!!!
een naam zeggen ze niet, dus ja wie is het!!!
om gek van te worden van zulke mensen!!!

Zijn er meer mensen die gebeld zijn??

ik werd vandaag ook gebeld. als ik het nummer terug bel dan krijg ik een toon alsof het een verkeerd nummer is. ze hebben bij mij ook niks in gesproken.

ik heb hier ook last van. gewoon aangifte doen gaan ze kijken waar het afkomstig van is.

0495457301 , lekker hoor ..

Tja ... Hier ook al , iemand al nieuws? (Noord holland)

Ik heb geen idee van wie dit nummer is als ik het bel dan is het nummer op dit momend niet beschikbaar heb dit een paar keer gebeld zou ook graag weten wat dit is.Verder geen nieuws (friesland)Ik ben iets verder gekomen 049 is het land nummer van DUITSLAND meer weet ik niet.Hallo allemaal ik ben er achter wat voor telefoon nummer het is:het is het telefoonnummer van DE THUISAPOTHEEK.NL DEZE VRAAG ALS ZE MEDICHENEN MAG VERSTREKKEN AAN JE ER IS OOK EEN LINK BIJ EN DAT IS www.dethuisapotheek.nl

0495457301 ik word er helemaal beu van. Word er ook continu door gebeld maar tevens onder werktijd dus niet i de gelegenheid om op te nemen. Twee keer wel opgenomen maar dan werd er niks gezegd. al aangegeven maar kan niks tegen gedaan worden omdat het dus een onbekend nummer is!!Hierbij geef ik wat invormatie over hoe je het kan op lossen je moet eerst aangifte doen bij de politie en ze moeten het aannemen met het aangigte nummer moet je naar je provijder aan schrijven bijvoorbeeld UPC.NL AFDELING TELEFOON TERRUER POSTBUS 320 8200 AH LELYSTAD MET ONDER VERMELDING VAN TELEFOONNUMMER 0495457301 EN HET AANGIGTE NUMMER DAN KAN HET NUMMER GEFILTERT WORDEN EN ZO KUNNEN ZE DE PERSOON PAKKEN EN HET KENGETAL IS WARSCHEINLIJK DEURNE AFZ;R.R FRIESLAND

Ik ben net ook gebeld (en al enkele keren hiervoor) door hetzelfde nummer, ik heb niet opgenomen omdat ik het nummer niet kende. Ik ben het nummer gaan googlen en kwam op deze site terecht.
Is er al meer info over van wie dit nummer is?

Aanvulling:


Home Over OPTA Publicaties Nummers Registraties Aanbieders Consumenten Sitemap Contact English
Home Nummers Telefoon- en overige nummers Zoekresultaat

Zoekresultaat

Nummer Status Aanvraagnr Relatienaam
0495-450000
t/m 0495-459999 Toegekend
per 2-12-1999 100364 KPN B.V.

Dus even melden bij KPN, lijkt me.

J.O. te D

ja ik ben vanavond om plus/minus 18.50u. ook gebeld door dit "spooknummer" datum 30 September 2008!!

G.W.K te D.

ons[sneek] bellen ze ook steeds, heb zojuist weer met de kpn gebeld ze gaan er nu eindelijk werk van maken zeggen ze.....

------- 0495 -------- is omgeving Weert, woon zelf in Budel en wij hebben ook kengetal 0495, maar Weert en gemeente Cranendonck hebben geloof ik allemaal dat netnummer.

Tja en het gaat maar door 8 oktober 2008 s'avonds was het weer 2 x raak

K. te D
------------------------------------

Hier nu ook gebeld door het nummer. Totaal geen informatie over te vinden.

J.A. te E

Eindelijk zijn we er hopelijk van verlost ik heb net zo vaak naar de kpn gebeld tot dat ze er nu een blokade op hebben gezet. dus als je er van af wilt moet je het ook vol houden en gewoon steeds weer bellen naar je telefoonmaatschappij..het nummer is wel van de kpn maar jij moet je klacht bij je eigen telefoonmaatschappij indienen!! succes!!!!groeten uit sneek


Ja, wij worden ook regelmatig gebeld door dit nr. in werktijd.

E en M te E

Ook wij worden regelmatig gebeld door dit vreemde nummer. En ja,ook onder werktijd steeds.

B te ZDit telefoon nummer blijkt niet te bestaan volgens: google, wittegids, goudengids, vindopkaart en nog veel meer site's! Dit is gewoon een nummer van een 2dehands bedrijf! En anders bel je naar 1212 of naar 1207 om het te weten te komen, het enigste wat je hoeft te doen om naar 1212 of 1207 te bellen is:
Stap 1. vul het nummer in.
Stap 2. als u naar 1212 belt moet u op 1 drukken als de computer begint te praten.
Stap 3. Vraag: kunt u mij en adres geven op het nummer: 0495457301?
Stap 4. wacht op wat ze zeggen.
Stap 5. kom terug naar Quiro en meld dat het probleem opglost is, en zeg erbij wie'ns nummer het was!
En voila, het probleem is opgelost!!


ik ben ook regelmatig gebeld door dit nummer,

ik heb 1888 gebeld voor meer informatie , en hun kennen het nummer niet, dus kunnen me niet vertellen van wie of wat dit nummer is.

heb opgezocht waar het netnummer vandaan komt.

U heeft gezocht op: 0495
Altweerterheide 0495 gemeentegids
Budel 0495 gemeentegids
Budel-Dorplein 0495 gemeentegids
Budel-Schoot 0495 gemeentegids
Budschop 0495 gemeentegids
Cranendonck 0495 gemeentegids
Gastel 0495 gemeentegids
Laar 0495 gemeentegids
Leveroy 0495 gemeentegids
Maarheeze 0495 gemeentegids
Nederweert 0495 gemeentegids
Nederweert-Eind 0495 gemeentegids
Ospel 0495 gemeentegids
Ospeldijk 0495 gemeentegids
Schoor 0495 gemeentegids
Soerendonk 0495 gemeentegids
Stramproy 0495 gemeentegids
Swartbroek 0495 gemeentegids
Tungelroy 0495 gemeentegids
Weert 0495 gemeentegids

dit zijn allemaal plaatsen waar ik totaal niemand ken, zo ook nie weten waar de meeste plaatsen liggen , heel irritant.

Heeft er al iemand een oplossing gevonden??

gr E.N.


hallo, ik ben vanmiddag ook gebeld door dit nummer als ik terug bel krijg ik dus ook te horen dat het nummer niet in gebruik is heel vreemd .Beste mensen, ik word al en paar maanden lastig gevallen. Ben dan ook erg boos op Telfort, want die kunnen geen blokkade aanbrengen. Alleen bij SMS!! Dus het enige is niet opnemen en niet TB.
Het enige wat we kunnen doen is een klacht indienen op www.consuwijzer.nl. Pas als er meerdere klachten binnenkomen dan wordt er een onderzoek ingesteld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dus mensen, vul aub dat formulier in.
Mvgr, DB

10/02/2009
Tja dan hier nog een Telfort klant bij wie dat nummer niet geblokkeerd kan worden...
wordt nu de laatste drie maanden te pas en te onpas gebeld.
Wordt er stapel gestoord van, en ja met google kwam ik wederom hier terecht...
ben hier al en keer of vier eerder geweest maar dacht ach het gaat wel over....
maar het gaat niet over!!! de telefoon wel het tereur niet.....
groet G. te T.

11-2-2009

Ben vorige week en gisteren gebeld door dit spooknummer 0495457301 vindt het een vreemde zaak. Ook alleen maar gebeld als ik op mijn werk ben op het antwoordapparaat wordt niets ingesproken! Als je het nummer belt wordt er gezegd dat het niet mogelijk is verbinding te krijgen wegens een technische storing. Ben gaan zoeken en kwam zodoende op deze website terecht. Als je zo'n nummermelding krijgt,ga je toch denken wie er gebeld zou hebben, zou het een bekende zijn??
Al met al knap irritant!!!!!
MvdT te Eindhoven

11-2-2009
Ook ik ben gisteren en vandaag (12.24) gebeld. Eerste keer gemiste oproep en de tweede keer bewust niet opgepakt. Ik las dat anderen er al maanden last van hebben... Hopelijk gebeurt dat niet met mij, maar het klinkt niet al te fijn :/
gr.
Hanneke te Deventer

12-02-2009
Ik ben vandaag ook gebeld. Ik was te laat bij de telefoon dus gemiste oproep. Ik hoop dat dit bij één keertje blijft. Ik woon in omgeving Meppel!

13-02-2009

Ik ben vandaag ook al gebeld door dit nummer alleen dit was niet de eerste keer dat ze me hebben gebeld. Ik ben afgelopen weken al meerdere keren gebeld door dit nummer en ze laten een v.m. bericht achter. Ik heb tot nu toe nog niet de kans gekregen om op te nemen en als je terugbelt zijn ze in gesprek. Dus laat lekker gaan en als je er vanaf wil moet je maar een keer opnemen en aangeven dat je niet meer gebeld wilt worden door hun en als ze dat niet van plan zijn idd aangifte doen als je je er zo erg aan ergert!

13-2-2009
Hallo allemaal ik ben er achter wat voor telefoon nummer het is. Het is het telefoonnummer van DE THUISAPOTHEEK.NL ze vragen of ze medicijnen mogen verstrekken aan je. Deze mensen bellen je alleen als je ooit iets hebt ingevuld op internet bij de huisapotheek, daar heb je je telefoonnummer moeten invullen, dit is ook geregistreerd als je de bestelling niet officieel hebt doorverzonden!!

23-2-2009

Ik ben vandaag ook al een paar keer gebeld door dit nr. Maar nu heb ik op de site gekeken van Dethuisapotheek.nl en bij contacten staat er een 010-nr. Is er iemand die ook daadwerkelijk iemand aan de tel. gehad heeft??

24-3-2009
Ik word ook door dit nummer meerdere keren gebeld. In mijn werktijd maar ook s'avonds om 19;30 uur! Knap irritant! Iemand die zo laat beld kun je al bedenken dat het van die irritante reclame bureaus zijn die je van alles willen aanspreken....ook al zeg je:"Ja dat is zo" het woordje JA gebruiken ze, nemen ze op en je hangt! Je zit meteen aan een abonnement vast!! ALTIJD DIRECT ZEGGEN:" NEE BEDANKT, GEEN INTERESSE!!". Zodra je ooit via internet zo'n zogenaamde prijsvragen enquite invult krijgen meerdere van die instanties je nummer en zullen ze je geheim of zelfs met dit vreemde nummer bellen. VUL DUS NIET VAN DIE ZOGENAAMDE PRIJSVRAGEN IN....JE WINT TOCH NOOIT IETS!!! Als je hier nu van af wilt komen kun je naar de website www.infofilter.nl gaan. Je zult direct opmerken dat de ongewenste telefoontje verminderen en zelfs stoppen. AANRADER: WWW.INFOFILTER.NL. Veel succes.
EvS

2 april 2009
Ook ik ben de afgelopen weken regelmatig door dit nummer gebeld, en ik heb hetzelfde verhaal als de meeste bovenstaande verhalen. Ik ken wel veel mensen in Brabant en dacht ook dat het bekenden waren. Ze bellen inderdaad als je niet thuis bent. Het vervelende is dat het blijkbaar niet te traceren valt. Via zoeken op internet kwam ik op deze site, ik begon al ernstig aan mijzelf te twijfelen. Dat van die thuisapotheek, dat klopt niet, ik heb nog nooit iets ingevuld voor dit gebeuren. Een callcenter voor verkoop kan het niet zijn, die schermen hun nummers af. Welke grapjas dit nu leuk vindt weet ik niet, maar het begint op ernstige terreur te lijken. Zal het eens gaan melden bij de KPN, ik ben er klant dus dat moeten ze toch kunnen oplossen. Bedankt voor de tips allemaal.0495 is toch het netwerknummer van mobistar ?

Ja, Mobistar is in België. Het gaat hier over Nederlandse nummers.
Ben vorige week ook gebeld door dat nummer. Geen idee hoe ze aan mijn nummer komen..


Vandaag, 23 april 2009, ben ik ook meerdere malen gebeld, erg vreemd aangezien ik een geheim nummer heb, nergens mijn nummer invul en tevens geregistreerd sta bij infofilter. via google op deze site terecht gekomen verder niets over nummer te vinden.


NB! NB! NB!

Deze week, 21 april 2009, ben ik ook door dit nummer gebeld. Ze stellen zich voor als de REISAPOTHEEK. Ze konden me vertellen dat ik dagelijks medicijnen gebruik en dat ze dezelfde medicijnen kosteloos op kunnen sturen ipv dat je elke keer naar de apotheek moet. Ik vind het ERG KWALIJK dat onze medische gegevens op straat zijn komen te liggen! Aangezien ik rechten studeer ga ik hier zeker weten werk van maken! Bij mijn gewone apotheek heb ik vandaag navraag gedaan en zij hadden hierover meer klachten ontvangen. Er was zelfs iemand die gebeld was waar ze precieze medicijngegevens en de dosis van de medicijnen van hadden. Lijkt me tijd voor een collectieve klacht. Heb het ook al voorgesteld bij mijn apotheek. DUS NOGMAALS ONZE MEDISCHE GEGEVENS LIGGEN OP STRAAT! DIT GAAT DUS VERDER DAN GEWONE ACQUISITIE!

Maar goed, ik ga nu eerst een weekje op vakantie. Daarna zal ik kijken wat ik er tegen kan beginnen. Wellicht de Nationale Ombudsman of iets dergelijks.

Succes ermee in ieder geval. En dien vooral je klacht in bij je eigen apotheek. Lijkt me handig. Hoe meer klachten er binnen komen, hoe meer aandacht deze zaak krijgt.Ook ik ben tientallen keren gebeld. Terugbelen heeft idd geen zin. Ik ga het nu bij alle instanties melden die het maar willen horen zoals kassa en radar.

Ook ik heb dit vandaag bij radar gemeld. Misschien is het mogelijk dat meer mensen dit doen zodat we resultaat krijgen. Ik ben echt beniewd wie hier nu achter zit en wat voor een praktijken ze bedrijven.

06-05-2009

Ook ik ben deze week enkele keren gebeld...als ik terugbel krijg in een toon dat het nummer niet in gebruik is! Heel vaag!
Ik ben benieuwd wat er uit komt.

woensdag 06-05-2009
Hierbij nog een persoon die door dit nummer meerdere keren deze gebeld is, iedere keer tijdens werktijd, kan dus ook niet opnemen (niet dat ik daar mee zit, ken t nummer niet, ken niemand in die plaatsen dus ze zoeken het maar uit).

donderdag 07-05-2009
Ik word ook regelmatig door dit nummer gebeld, en NIET alleen onder werktijd, ze bellen ook 's avonds (het is nu 20.00uur). Nummers die ik niet ken neem ik standaard niet op, als ze mij willen spreken, dan laten ze maar een boodschap achter en dat wordt dus niet gedaan.

vrijdag 08-05-2009
Ik ben vanmorgen om 9.32 gebeld. Ik de tel niet gehoord, dus dacht, even op het nummer zoeken. Toen kwam ik hier uit. Ben benieuwd hoe het gaat aflopen.
De week van 20 tot 29 ben ik ook plat gebeld tijdens mijn vakantie. Elke morgen rond 10-en werd ik gebeld. Bij dit nummer stond echter onbekend. Eenmaal opgenomen (tja, vakantie sta je nou eenmaal niet vroeg op) vroegen ze naar mij? (hoe weet ik dus niet, geef nergens mijn tel. door) Dus ik zeg...denk dat je een verkeerd nummer hebt. Zij zo, ja maar heeft u als hobby lezen of puzzelen? Rot op man...
Hoe komen ze aan mijn nummer?

dinsdag 12-05-2009
Ook gebeld door dit nummer. Tevens te laat gezien, dus niet opgenomen. Is ook al de zoveelste keer, altijd rond 19:00. Denk ook dat we het gewoon overal moeten melden. Vodafone kan het trouwens niet blokkeren.

Donderdag 14-05-2009
Het is inderdaad de REISAPOTHEEK. Volgends hun had ik iets ingevuld. Dat kan best zo zijn, maar NOOIT met toestemming om mij te bellen. Ik heb ze overigs niet uit laten praten. Duidelijk gemaakt dat ze NOOIT meer mogen bellen en opgehangen.11-06-2009
Ook wij (Friesland)worden regelmatig gebeld,zelfs om 09.00 s'ochtends lekker na een nachtdienst.
Behoorlijk irritant maar neem niet op ken het nummer niet.

Zo heel erg is het toch niet als je door een bedrijf gebeld om iets van ze te kopen? Je kunt altijd nee zeggen en wellicht is het inderdaad goedkoper en dan is het het overwegen waard. Er zijn zoveel bedrijven die je om teen of tander benaderen. Ik zie er niet zoveel problemen in.


19-06-2009
Na het lezen van al jullie reacties vraag ik me serieus af of "de Nederlander" niets anders te doen heeft dan te achterhalen wie er gebeld heeft toen ze niet thuis waren. Hoe hebben jullie kunnen overleven in de tijden dat er nog geen nummerweergave was. Als ze je niet te pakken hebben gekregen, laat ze lekker nog een keertje bellen. Jullie steken meer energie in het achterhalen wie dit zou zijn dan dat je de mensen, van dit vermoedelijk callcentra, te woord staat en ze verteld dat je geen interesse hebt. Zoek een leuke hobby in plaats van je druk te maken om niets.

22-06-2009

Ik ben vanmorgen lastig gevallen door een bedrijf (ik weet alleen het telefoonnummer 0495457301) die mij voortaan de herhaalmedicijnen (die ik om de 3 mnd van eigen Apotheek krijg) aan huis wil sturen, dan hoefde ik ze zelf niet meer te bestellen etc. Ik heb gezegd dat ik daar niet van gediend ben en bij mijn eigen apotheek blijf.
Ik zou graag willen weten welk bedrijf het eigenlijk is, op internet niet te vinden en hoe dat bedrijf aan de gegevens over mijn medicijngebruik komt. De gegevens hebben ze niet van mijn huisarts of apotheek dat heb ik al nagevraagd.
Als je telefoonnummer 0495457301 probeerd te bellen krijg je konstant de bezettoon.
Ik ben dan ook niet gediend van dit soort praktijken vooral niet als je medische gegevens schijnbaar op straat liggen en ieder bedrijf kan zien welke medicijnen men gebruikt.

14-07-2009
Ik ben vandaag voor het eerst gebeld door dit nummer. Ik was niet thuis en zag het nummer op mijn nummermelder staan. Ik heb een aantal kennissen in de 0495 regio wonen en dus belde ik terug in de veronderstelling één van mijn kennissen aan de lijn te krijgen. Ik was dus zeer verbaasd dat ik het volgende te horen kreeg:"Dit nummer is buiten gebruik."
Frappant trouwens dat er een site over dit nummer bestaat.

31-08-2009
Ik ben vandaag, net na de middag ook door dit nummer gebeld. Voor de 1e keer dat ze mij bellen. Ik typ het nummer op Google in en zie hier een hele pagina over dit nummer. Dit nr is van mij een prepaid kaart die nergens op naam geregistreerd staat. Het nummer is ook maar bij 4 vrienden van mij bekend. Dus heel apart dat ze dit nummer gevonden hebben om te bellen als het van een Apotheek is, want gegevens van mij als persoon hebben ze nergens kunnen achterhalen aangezien het een prepaid is die ik opwaardeer met belkaarten. Heel apart al die vervelende spam telefoontjes tegenwoordig!

17-09-09
Vandaag rond 12 uur ook gebeld door dit nr, kon niet opnemen ivm werk. Heb teruggebeld,maar kreeg een antwoordapparaat. Deze zei dat ik geen bericht achter kon laten en dat ze binnekort opnieuw zouden proberen om contact te leggen. Heel vaag, zeker nadat ik deze pagina heb gevonden met meerdere mensen die gebeld zijn door dit nummer.

17-09-09
Net ook gebeld met dit nummer op mijn mobiele nummer en op vaste nummer. Ik irriteer me
hier echt mateloos aan. Kunnen we die gasten niet met zijn allen aanpakken?

26-09-09

Sinds enkele weken staat dit nummer ook steeds op mijn antwoordapparaat. Het kan toeval zijn maar ook heb ik enkele weken terug een brief gekregen van het CAK waarin staat dat ik in verband met mij chronische ziekten (hoge oogdruk) 50 Euro terug krijg compensatie eigen risico. Is dat bij jullie ook het geval?

10-08-10
Werd een half jaar geleden ook steeds gebeld, waarna de lijn na 3 maal werd verbroken.
Bleek een automatische telefoon-marketing computer te zijn van?
KPN TELECOM himselve!!! Heb een klacht ingediend!
[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends