Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Van wie is dit telefoonnummer 020-2629856?


Buy SCTE35.com!

Hallo,

ik word continu gebeld door dit nummer 020 - 2629856. Weten jullie welke naam hoort bij dit telefoonnummer 020-2629856? Alvast bedankt!

ik word ook al gebeld door dat nr!!!!

- 14-4-2010
Ik heb van het weekend een enquete ingevuld van de ikea over woonvoorkeur. Sinsdien wordt ik ook gebeld door dit telefoonnummer. Terugbellen kan niet want dan bestaat het nummer ineens niet. Echt schandalig! Vul dus geen enquetes in van de ikea of andere zoals hieronder genoemde enquetes!!het telefoonnummer is van de firma beter horen gehoorapperaten
Waarschijnlijk een callcenter, want ik kreeg ze vanmorgen aan de lijn over Sudoku.

- ik kreeg ze ook aan de lijn over Sudoku. Heb opgehangen. Nu blijven ze bellen... -

Mij bellen ze ook maar leggen iedere keer neer.. pfff nog even dan een klacht indienen

*ik probeerde terug te bellen, maar nr is constant in gesprek!
ik weet nu waarom!

ben deze week ook al elke dag gebelt door dit nummer...vrij irritant want ik heb beter dingen te doen met me telefoon dan steeds dit bureau aan de lijn te krijgen! moet toch maar eens op zoek gaan naar een bureau waar je een klacht in kan dienen hierover!!
-

Ik word ook steeds gebeld ongeveer 2x per dag word er gek van, ls iemand weet hoe je ze kunt blokkeren laat het dan effe weten

>>
Heb zelf met mijn stomme kop ongeveer een week geleden een enquete ingevuld die bij een e-mail van Limewire zat bijgevoegd. Duidelijk overal aangevinkt dat ik verder nergens interesse in had maar ik had dus beter geen telefoonnummer in kunnen vullen.

>>

Heeft waarschijnlijk hier mee te maken:

http://www.first-impressions.nl/KlantenserviceFi/

First Impressions = 020-2629856 020 2629856

>>

Ik heb ook afgelopen week diverse enquetes ingevuld (onder andere via First Impressions) en hierbij mijn mobiele nummer opgegeven. Sinds enige dagen word ik ook steeds opgebeld en vanochtend zag ik ineens bovenstaand nummer als gemiste oproep staan. Blij dat deze site er is.
Geen enquetes meer voor mij. Ga me meteen afmelden.

>>

Ook regelmatig gebeld, maar heb er geen zin in, dus neem niet meer op. Nu hadden ze mijn voicemail ingesproken met een heeeel vaag bericht over eten in Almere-Buiten, 2e portie voor de helft, lekker eten voor € 18,- echt heel vaag!! De stem is van een ouder persoon, beetje verward, net alsof hij per ongeluk het verkeerde nummer heeft gedraaid..Maar googlen op dit nummer +tijdstip van inspreken van mijn voicemail komen overeen met het nummer wat jullie ook allemaal noemen...Dat is toch raar of niet????

Ik ben vanmiddag ook gebeld door dit nummer. Ik had een prijs gewonnen na het invullen van een enquete. Een prijs ter waarde van 70 euro dat bestond uit een puzzelboek ter waarde van 20 euro??? (volgens mij moet het eerste puzzelboek dat 20 euro kost nog gemaakt worden) en een voucher voor 5% korting bij winkels ter waarde van 50 euro. De enige voorwaarde was wel dat ik even de verzendkosten betaal van 4,50 euro. Oplichters dus met hun prijzen!

Ze bellen mij tegenwoordig 4x per dag. Terwijl ik in het bel mij niet register sta. Heb nu een hele boze mail gestuurd naar dat firt inmpressions gebeuren dus ben benieuwd of dit helpt.
> Dit bovenstaande gebeurd mij nu ook de afgelopen week. Sta ook in het bel-mij-niet-register.nl... maar dat heeft nu nog niet geholpen.
Hou ons op de hoogte van reactie op mail


Nog een nummer die hierbij hoort is 020-8900955, zeer vervelend.
Vul nooit een sudoku is, vindt puzzelen zelf niet eens leuk, maar toch heb ik een prijs gewonnen met het invullen van een sudoku, :-( :-( :-(


Ja hoor ook ik wordt de hele dag al gebeld door dit nummer:020-2629856
Nu ik bovenstaande berichten heb gelezen neem ik dus niet meer op!!!!!!!!!!
Sta ook in het bel me niet register maar dat heeft nog niet geholpen.....
RH


ook ik wordt nu al een aantal keren gebeld door dat nummer. nog niet opgenomen, tja call centers zijn tegenwoordig volgens mij ook verplicht om hun nummer door te geven, als ze bellen zonder hun nummer door te geven kun je er zelfs een klacht tegen in dienen maar als ze "netjes" hun nummer doorgeven weet ik dat eigenlijk niet. wordt er wel een beetje gek van

Ja hoor, ook ik word de hele dag door gebeld, erg vervelend. Er bestaat inderdaad een bel mij niet register...
https://www.bel-me-niet.nl/
Ik hoop dat het werkt!

Hier nog eentje ik had te maken met 020-8900955. Heb inderdaad ook
recentelijk een enquete ingevuld, en nu jullie het over Sudoku hebben,
gaat er een lampje branden... Maar wat heb ik dan een fijne telefoon zeg!
Ik kan gewoon elk willekeurig tel.nr. (ook van de gemiste oproepen) met 1
druk op de knop "toevoege"n aan weiger-lijst" IDEAAL!!!

Gemiste oproep van 020-8900955... Kon het nergens online vinden (wat betreft van wie het nummer is) en toen stuitte ik op dezeberichten hierboven... Ik heb nooit een puzzel ofzo ingevuld. Wel eens een enquete, maar nooit gevraagd om benaderd te worden. Gewoon blocken dus dat nummer. handig als je dat kan met je mobiel -)


Gut, heb ik een paar puzzels ingevuld en mijn mobi erbij gezet. Ben ik ff blij dat ik mijn huisnummer niet heb opgegeven. Ik word gebeld ook door het nummer 020-2629856 en 020-8900955 en nog 1 onbekend (onbekend kan ik helaas niet blocken met mijn nieuwe smartphone). Dat kon met mijn vorige telefoon wel :-(
Het vervelende is dat ze heb ook nog maar 2x laten overgaan, je krijgt de kans niet eens om je mobiel op te pakken.
Met regelrecht telefoon terreur is dit! Wel goed dat deze site bestaat dan weet ik tenminste wie het is.


http://www.sudokusun.com/ dit zijn de boeven!

S.

Ik word al weken gebeld door dit nr maar nog nooit iemand aan de lijn gehad. Ikzelf vul nooit enquêtes is en laat al helemaal mn nr niet over internet zwerven! K hou het in de gaten want vind het heeeeel vaag allemaal. 13-11-2010.

>>

Ik ben sinds vandaag oook door dat nummer gebeld. Heel vreemd nam op en gelijk was de verbinding verbroken. Ik geprobeerd terug te bellen met verschillende telefoons, maar kreeg geen gehoor. 18-11-2010

mij overkomt hetzelfde met nummer 020-204083753.
[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends