Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Van wie is het telefoonnummer 0468506510?


Buy SCTE35.com!

17 november 2010,
Ook ik ben gebeld door dit telefoonnummer. Maar ze stonden op mijn voicemail. Omdat ik het nummer niet ken even gegoogled. Dit is dus al een tijd aan de gang.
Zal gelijk een mail sturen naar telfort.

Ik ben ook gebeld! 2X.. en het rare is, dat ze me bellen op het nummer wat ik nooit gebruik. Ik vond de telefoon en ik dacht zet hem weer na lange tijd eens aan. Na hem nog geen uur aan hebben staan ging hij af :S en jawel het was het 046 nummer waar hier over word gesproken. Omdat ik dat nummer al 3 jaar niet meer gebruik heb ik niet opgenomen maar een uur later belde ze weer. Ik neem niet op, zeker niet nu ik weet dat er meer mensen worden lastig gevallen door hun...

Groetjes, I uit Echt.

ben ook 2x gebeld door dit nummer, maar zodra ik terugbelde was de lijn dood. de 1e keer werd er opgehangen, daarna nam ik niet meer op. heb meteen maar het nummer gegoogled, en kom nu als zoveelste al hier uit.

21-03-09 15:50

Ook ik ben de afgelopen dagen gebeld door het nummer 0468506510 gebeld. Bij thuiskomst als gemiste oproepen gevonden... daar ik het nummer niet ken, en toch op mn vrouwelijke intuitie afga... ben ik gaan zoeken naar het nummer en ben net als velen van jullie hier terecht gekomen... !!
Ben blij dat niet terug heb gebeld... Zal iig in mijn directe omgeving dit nummer kenbaar maken, en de mensen waarschuwen... !

Groetjes Miranda, Stedebroec

20-03-2009 15.00

Ook ik ben vanmiddag door deze nummer 0468506510 gebeld, gelukkig heb ik niet opgenomen omdat ik het al meteen niet vertrouwde en ik gewoonlijk niet gebeld wordt door nummers die ik niet ken.. ben maar op internet gaan zoeken welk plaats netnummer 046 heeft, en kwam meteen hier terecht.. En jaaa hoor zoals ik het al dacht; het is niet te vertrouwen en ben blij dat ik niet heb opgenomen..
Ook heb ik er een voicemail van ontvangen, alleen is er niets ingesproken maar ,zoals meerdere personen dat hier aangeven, hoor ik allemaal stemmen of geluiden op de achtergrond met idd een accent of het klinkt gewoon erg raar.. Mijn vraag is nu of iemand weet hoe we hier werk van kunnen maken? Of waar zou men dit kunnen melden? Heb wel op internet gekeken maar ben niet echt ver gekomen dan dat ik mijn eigen provider op de hoogte zou kunnen stellen..

Enschede


20-03-2009 10.10uur

ik ben net ook 2 keer achter elkaar gebeld. eerste keer opgenomen, een keer geweigerd en voicemail ingesproken. ook mannen die je hoort praten op de achtergrond. een soort amsterdams...echt heel vaag. ik ga maar niet terugbellen! ik heb net mijn provider gebeld, die maken er in ieder geval een melding van, en zeggen mij dat het in ieder geval geen geld kost als je dit nummer opneemt, maar ik vertrouw er niet op. ik wil wel iedereen aanraden om van dit telefoontje een melding te maken, ze noteren dit ergens bij: telefonisch lastigvallen ofzoiets en dan kunnen ze er, als ze genoeg meldingen hebben, er werk van maken.

Groetjes


20 maart 2009
Ook ik vond gistermiddag bij thuiskomst een gemiste oproep van dit nummer (was gebeld om 09:08)Er was geen voicemailbericht achtergelaten, maar bij pogingen tot terugbellen vanaf verschillende telefoonnummers bleek dat een verbinding tot stand brengen onmogelijk is. Zodra de telefoon een aantal keer is overgegaan, wordt de verbinding verbroken.
Na het onderstaande gelezen te hebben, zal ik de tijdstippen registreren en na 5 x een dergelijk telefoontje richting mijn provider stappen.
Jenny uit Stein (Limburg)


20-03-2009
Ik ben net ook gebeld door dit nummer. Kreeg een man aan de telefoon die vertelde dat ik 270.- euro kan besparen op energie en toch bij eneco blijf. Dit omdat ze dan de nota's per e-mail gaan doen. (ik betaal per aut.incasso dus krijg al geen nota's!) Ze zouden wat naar mijn e-mail adres sturen ter info en dan kon ik het later doorlezen, maar voordat hij dat ging doen wilde hij mijn gegevens even nagaan. Daarbij vroeg hij dus ook mijn banknummer. Aangegeven dat ik dit niet geef, zegt hij, ik kan hier zien dat het een 9-cijferig nummer is, maar ik kan het niet zien, ik moet eerst die van u intypen en dan wordt er gekeken of ze overeen komen. Dit heb ik dus niet gedaan, wat een onzin. Toen zegt hij, nou, dan houdt het op, en verbreekt zo de verbinding..

Raar verhaal weer. Heb de eneco al een mail gestuurd of ze hier zelf ook van weten maar heb nog geen reactie.

Groetjes
19-03-2009 - Rotterdam - Tel 046-8506510

TIP. Voeg deze telefoon nummer toe aan je blokkeerlijst van je Telefoon.
Alle inkomende & uitgaande lijnen van & naar deze nummer wordt geblokkeerd.

Zo kom je van deze probleem af.

Groetjes, Mr. Sahin

-----------------------------------------------------------------------------------------------
18-03-09 Ben ik thuis gebeld door 0468506510 kan hier niemand iets tegen doen dit is toch pure vorm van misleiden en/of oplichting wie weet wat er gaat gebeuren

Maarja opgenomen toen ik hoorde "u wordt doorverb.... HEB IK OPGEHANGEN !!! mensen die ik ken bellen gewoon! iets of iemand die al begint met "Bel ik gelegen of u wordt doorgeschakeld" gaat het tuuttuuttuututut OPHANGEN

Hoe langer je wacht met luisteren (ja we zijn nieuwschierig!!) denk ik hoe erger het kan worden

En als het van EON is wat zeggen hun klachten afdeling hierover iemand al contact gehad

(wel toevallig dat ik per 1 april wegga bij EON)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ben ook door dit nummer gebeld, maar liefst 6x!! heb het nummer in mn telefoon geprogrammerd met als naam NIET OPNEMEN! 1e keer wel opgenomen kreeg ook een bandje met de mededeling dat ik moest wachten na enige tijd werd de verbinding verbroken.
Mijn advies; doe net als ik het nummer opslaan in je telefoonboek van je telefoon met als naam NIET OPNEMEN! tevens kun je na 5x een klacht indienen bij je provider let op wel datum en tijd van de alle 5 de belletjes vermelden.

gr. joost


-----------------------------------------------------------------------------------------------

HOI! IK HEB EINDELIJK HET ANTWOORD OP AL DEZE VRAGEN!!!
HET IS VAN EON (ENERGIE BEDRIJF).
DE TELEFONISTE (een belg) GAF ME ALS REDEN DAT HET EEN INTERN NUMMER WAS, WAARDOOR JE IDD NIET TERUG KAN BELLEN, ALLEEN HUN KUNNEN UITGAANDE GESPREKKEN VOEREN.
HEB GEZEGD DAT IK GEEN INTERESSE HEB IN HUN DIENSTEN, OMDAT IK DAT NUMMER NIET VERTROUW. IK BEDOEL, ELK BEDRIJF IS TERUG TE BELLEN, WAAROM DEZE DAN NIET?!
ZE SNAPTE HET BLIJKBAAR, WANT ZE GING ER NIET EENS OP IN...?!
OOK AL RAAR!
IK ZOU, ALS IK JULLIE WAS, ER OOK NIET OP IN GAAN, ZE HEBBEN ME AL MEERDERE MALEN GEBELD MET DIT NUMMER, EN PAS NU HEB IK OOK DAADWERKELIJK CONTACT GEHAD.

SUCCES!

GROETJES LEONIE UIT SPRANG-CAPELLE, NOORD-BRABANT


van wie is het telefoonnummer 0468506510?
ben er deze week ook al 2x door opgebeld vraag me ook af wat dit inhoud

ik ben er deze week ook al door opgebeld en als je terug belt wordt er gelijk opgehangen of het netwerk ligt eruit???

Ben er ook al 2x door gebeld. Zal wel weer een telemarketing bureau zijn, bah

Inmiddels al 3x gebeld door dit nummer, teruggebeld maar krijg of een soort faxtoon of direct opgehangen !!!

Ook ik ben er zo net 16-03-1009 20:58 door gebeld je neemt op en er word opgehangen

Hoi ook ik ben vandaag gebeld door dit nummer. Nummer niet meer terugbellen of opnemen. Waarschijnlijk telefoonhackers!!!! Dit houd is dat ze dus jouw persoonlijke gegeven saboteren en via jou nummer gaan bellen. Dat gaat jer klauwen vol geld kosten

Ik ben net ook door dit nummer gebeld (ik heb een Nederlands nummer!), ik nam op en hoorde: Goedendag, U wordt doorverbonden met uw correspondent. Vervolgens hoor ik wat geroezemoes en toen werd er opgehangen. Vreemd...


Ik ben ook gebeld, hoe komen ze aan mijn nummer?


Ook ik ben op mijn mobiel vandaag gebeld.Als je terug belt is het nummer steeds in gesprek.
Ik ga nu dus niet meer terug bellen nu ik dit heb gelezen.

Ook al een aantal keer gebeld door dat nummer, 046 is regio Sittard!Telefoon hackers?
oke, je hebt opgenomen, en terug gebeld... wat kan je er aaan doen?!


Hey, ik ben ook een paar keer gebeld, steeds oproep gemist, als je terug belt wordt je eruit gegooid. Ik had ook een voicemail bericht van ze, hoorde ik een hoop lawaai en pratende mensen, kon niet horen wat ze zeiden. Klonk een beetje als een kroeg. maar dit klinkt als niet betrouwebaar.

Jups, ik vandaag ook, uurtje geleden
En vorige week ook door een +44 nummer, uit engeland dus... Me ma zei zojuist dat het zelfs al op tv was dat dr veel mensen door gebeld werden, maar dat zodra jij hen terugbeld, je al gelijk een bandje krijgt te horen waarin het zelfs nog lijkt dat de telefoon daar overgaat. En ondertussen plunderen ze je btg ja...


hallo,

ook ik ben vanmiddag ook gebeld door dat nummer.17-03-2009
klonk heel wazig ik hoorde een mannen stem en wat geroezemoes.
toen werd de verbinding verbroken...
ik probeerde gelijk terug te bellen, meerdere malen zelfs..
maar dan is de lijn 'dood'
nu ik deze verhalen lees , doe ik dat dus niet meer, heel raar allemaal.
ik hou wel mijn telefoonrekening in de gaten.. :(
vraag me af, hoe komen ze aan mijn nummer en wat moeten ze??

heb net melding gedaan bij tele 2
ze gaan kijken of er meer klachten zijn, zoja dan wordt
er uit gezocht wie t is en waarom...
er werd me ook verteld dat ik de telefoonrekening in de gaten moest houden.
als er meer gebeld is dan normaal , kan er later misschien aangifte van gedaan worden..
dus , tip: ben je gebeld door dit nummer... provider bellen en meld t even...
kan ons allemaal veel ellende besparen...

groetjes astrid


* ok das heel duidelijk, mensen gewoon NIET opnemen en NIET terugbellen. Ik check nu ook steeds mijn telefoonrekening, als er iets niet klopt laat ik het hier wel weten.

groetjes & succes allemaal

Hoi allemaal,

Ook ik ben al meerdere malen door dit nummer gebeld. Precies zoals hiervoor al vermeld is krijg je een bandje met de boodschap u wordt doorverbonden met u correspondent. Daarna werd de verbinding verbroken. Dit begon op 11 maart en herhaalde zich op 17 maart en vandaag op 18 maart zelfs 2 keer. Ik zal ook mijn provider inschakelen. Er klopt hier iets helemaal niet volgens mij.
De eerste tip van sla het nummer op in je telefoon wil ik jullie ook aanbevelen. Ik heb dat ook gedaan op 11 maart en zie dus precies wanneer ze bellen. Tot nu toe nog geen voicemail van hen.

Groeten Erik

---

Ook hetzelfde gehad zojuist! Gebeld, oproep gemist + een voicemail.. Voicemail afgeluisterd en ik hoorde inderdaad raar geroezemoes waar niks uit op te maken was. Omdat ik sowieso telefoonnummers niet gauw vertrouw heb ik het gegoogled, en toen kwam ik hierbij uit. Gelijk ook opgeslagen als "niet opnemen" ( goeie tip! )..
Geeeen idee hoe ze aan mijn mobiele nummer komen! Erg vervelend. Ook ik ga mijn rekening in de gaten houden..

---[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends