Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Van wie is postbus 9201 in nijmegen?


Postbus 9201 in Nijmegen behoort toe aan de eigenaar of gebruiker van de postbus. Dit kan een bedrijf, organisatie of individu zijn. Om te achterhalen wie specifiek de eigenaar of gebruiker is, kun je een aantal stappen volgen:

1. Zoek op het adres in de gemeentelijke basisadministratie (GBA) of basisregistratie personen (BRP). Hier kun je zien wie er op dat adres staat ingeschreven als bewoner.

2. Als het om een bedrijfspand gaat, kun je bij de Kamer van Koophandel (KvK) opzoeken wie de eigenaar of bestuurder van het bedrijf is.

3. Je kunt ook de betreffende postbusmaatschappij benaderen. Zij hebben vaak gegevens van de gebruikers van de postbussen en kunnen je wellicht verder helpen.

4. Als laatste optie kun je een brief sturen naar het postadres van de postbus en vragen wie de eigenaar of gebruiker is.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het adres van een postbus niet altijd overeenkomt met het fysieke adres van de eigenaar of gebruiker. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een bedrijf een postbus heeft op een ander adres dan hun kantoorpand. Daarom is het altijd aan te raden om meerdere bronnen te raadplegen om er zeker van te zijn wie er achter een postbus zit.
[vul aan] date: 14-5-2024 10:54:09

Zoek ook bij Google even verder