Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Waar vind ik mijn seed phrase voor miijn wallet?


Je seed phrase is een unieke serie van 12 tot 24 woorden die wordt gegenereerd wanneer je een wallet aanmaakt. Dit is een essentieel onderdeel van je wallet en het is belangrijk om deze goed te bewaren en te beschermen. Er zijn verschillende manieren om je seed phrase te vinden, afhankelijk van het type wallet dat je gebruikt. Hier zijn een paar suggesties:

1. Als je een software wallet gebruikt, zoals Exodus of Electrum, kun je de seed phrase meestal vinden onder de instellingen of het tabblad 'veiligheid'. Het kan ook worden weergegeven tijdens het instellen van de wallet of bij het maken van een back-up.

2. Als je een hardware wallet gebruikt, zoals Ledger of Trezor, wordt de seed phrase meestal weergegeven tijdens het instellen van de wallet en moet je deze opschrijven en veilig bewaren.

3. Als je een online wallet gebruikt, zoals MyEtherWallet of MetaMask, is het belangrijk om de seed phrase op te schrijven en op een veilige plek te bewaren. Deze wordt meestal weergegeven tijdens het aanmaken van de wallet of bij het maken van een back-up.

Het is belangrijk om te onthouden dat je seed phrase de enige manier is om toegang te krijgen tot je wallet en je geld. Zorg er daarom voor dat je deze op een veilige locatie bewaart en niet deelt met anderen.
[vul aan] date: 29-5-2024 10:06:28

Zoek ook bij Google even verder