Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Waarom draagt Rico Verhoeven een fake horloge?


Rico Verhoeven draagt waarschijnlijk een nephorloge om verschillende redenen. Ten eerste kan het zijn dat hij zich wil voordoen als een persoon met een hogere sociale status en daarom een duur horloge draagt. Een echt merkhorloge kan erg duur zijn en niet iedereen kan zich dat veroorloven. Door een nephorloge te dragen, kan Verhoeven zich presenteren als iemand die genoeg geld heeft voor een dure accessoire.

Daarnaast kan het ook zijn dat Verhoeven een nephorloge draagt vanwege zijn imago. Als professioneel vechtsporter kan het dragen van een luxe horloge gezien worden als onnodige uitgave en tegenstrijdig met de sportieve en nederige levensstijl die hij uitdraagt. Door een nephorloge te dragen, kan hij dit imago behouden en laten zien dat hij niet te veel waarde hecht aan materiële zaken.

Tot slot kan het ook zijn dat Verhoeven zich simpelweg geen echt merkhorloge kan veroorloven, maar toch graag een horloge draagt. Door een nephorloge te kiezen, kan hij toch een horloge dragen zonder daarvoor veel geld uit te geven.
[vul aan] date: 12-6-2024 13:59:38

Zoek ook bij Google even verder