Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Zit er statiegeld op de nieuwe Coca Cola flessen?

Er zit nog steeds statiegeld op de flessen, ik dacht eerst ook dat het weggooi flessen waren. Maar van morgen keek ik op de kassabon en er wordt statiegeld berekend. Dus heb ik ze ingeleverd.

Coca Cola is sinds de overschakeling op nieuwe flessen fors duurder geworden. Een anderhalve literfles kostte tot voor kort tussen de 92 en 96 eurocent. Sinds maandag ligt de prijs tussen de 1,24 en 1,29, bericht de Telegraaf.

Vanaf 30 januari 2006 vervangen wij (Coca Cola) in heel Nederland onze huidige, hervulbare flessen voor nieuwe statiegeldflessen. Flessen voor eenmalig gebruik. Dat heeft als voordeel dat elke fles er voortaan nog frisser uitziet. En zeker zo belangrijk iedere fles wordt na gebruik gerecycled. Zo zorgen wij ervoor dat al het materiaal van de fles wordt herbruikt en dus niets verloren gaat. Het is dan ook belangrijk dat u uw lege statiegeldflessen gewoon blijft inleveren. Zo blijft de kringloop gesloten.

De nieuwe statiegeldflessen zijn er in 1-, 1,5- en 2-literverpakkingen van de merken Coca-Cola (light), Fanta (light) en Sprite (light).

Ik heb nog cola flessen van glas kan ik die ook nog inleveren en zo ja waar dan ?

http://www.cocacola.nl/corporate/nieuwe_statiegeldfles.html
[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends